gallery/thumbnail(12)
LinkedIn
logo Alja van Dijk
gallery/zodat jij andersom

Per ongeluk en met opzet ben ik met mijn opdrachtgevers in contact gekomen. Heel hard  ben ik niet op zoek geweest, wel heb ik laten zien welke ommezwaai ik heb gemaakt. Publiekelijk. Je vindt mijn verhaal op de websites verhaaltjes van Alja. Maar het leuke is dat anderen vertrouwen hebben in mijn kwaliteiten, en werkzaamheden aan me overlaten. Bekijk hun profielen op social media, hun websites, en je krijgt een indruk van wat ik doe. 

Maar niet alles wat ik doe is zo zichtbaar. Veel doe ik ook achter de schermen. Je mag al mijn opdrachtgevers vragen wat ze van me vinden, hoe ze vinden dat ik werk. Dan krijg je een eerlijk beeld. En wek ik geen verkeerde verwachtingen. Denk ik. 

gallery/~1534416925~logo voor website
gallery/~1534416617~motto lichter grijs
gallery/logo nieuw
gallery/flyer
gallery/logo
gallery/drijvers
gallery/potloden

Lieke Kalhorn is puberdeskundige. Zij coacht en traint ouders en pubers om met minders strijd door de puberteit te komen. Voor haar ben ik vooral bezig op social media, het doortrekken van de huisstijl. En ik redigeer ook haar blogs. 

Leo Oude Essink is businness adviseur. Hij is ondernemer en eigenaar van verschillende bedrijven, met name in de auto motive branche. Voor hem doe ik verschillende dingen. Voor zijn overkoepelende bedrijf heb ik zijn logo gemaakt, een website vormgegeven en redigeer ik waar mogelijk ook teksten en powerpoints. Een heel andere business voor mij, en erg leuk om te doen.

Ik houd er van om te schrijven. Zijn het blogs? Ach, ik zie het meer als verhaaltjes. Eindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ze openbaar geplaatst. Een aantal. Nog niet alles. Daar is toch wat moed voor nodig, merk ik. Mocht je nieuwsgierig zijn: je vindt ze op mijn (zelfgemaakte) website. 

verhaaltjes van Alja

Ergens in 2015 of zo hebben 4 mensen, waaronder ik, het initiatief genomen een eigen bedrijf te beginnen. Omdat we ervaren hadden hoe prettig we samenwerkten, en dat wel vaker wilden doen. Zo is eMKa geboren. Mijn rol? manusje van alles, denk ik. Zichtbaar en onzichtbaar. Alles wat je van eMKa ziet, komt uit mijn brein, zo ongeveer. 

We - Leo Oude Essink en ik - organiseren voor ons plezier sportieve reizen naar Tenerife. Omdat je daar in de koude Nederlandse winter heerlijk buiten kunt sporten en even wat extra vitamine Z op kunt doen. Super gaaf om onze liefde voor Tenerife met anderen te mogen delen. En ook superleuk dus om eindelijk een eigen website te hebben!

Met Liesbeth ben ik in contact gekomen op het moment dat zij een nieuw bedrijf is gestart: Wesselius coacht.  In dat kader organiseert zij met 2 anderen de oplaadweek. Ik kan het je echt aanraden, zou zelf ook graag een keer meegaan. Ik heb voor Liesbeth de website gemaakt, onderstaande ontworpen en ook de facebook pagina opgezet.  

Komt jouw bedrijf, jouw naam, hier te staan?

gallery/logo
gallery/website
gallery/website

Wat denk je, staat jouw naam hier binnenkort ook bij? 

mijn opdrachtgevers

gallery/logo hhw 2

Kees Jongman is coach. Hij coacht zowel individuen alsook teams, begeleid masterminds en intervisiegroepen. Ik mocht zijn website volledig restylen de teksten herschrijven en redigeren.